Bitcoin Price falder som Feds sætter seværdigheder på Crypto Exchange BitMEX

Den amerikanske retssag anklagede BitMEX-ejerne for flere overtrædelser og anklager.

Crypto exchange BitMEX-ejere står over for flere afgifter.
Siden nyheden brød, er Bitcoins pris faldet med omkring $ 500 hurtigt.
Nogle mener dog, at Bitcoins langsigtede værdi ikke vil blive beskadiget.

US Commodity Futures Trading Commission (CFTC) har i dag indgivet en civil håndhævelsesaktion mod krypto

Ifølge priserne på Binance kastede kryptovalutaen omkring $ 500 inden for få minutter. Bitcoin led en dip fra en 24-timers højde på $ 10.920 til ca. $ 10.500, hvilket også faldt til en 24-timers lav på $ 10.437. Det kan være for tidligt at fortælle, hvor prisen på Bitcoin Future ender som et resultat af denne nyhed, men konsekvenser på kort og lang sigt kan faktisk se helt anderledes ud.

udveksle BitMEX, den femte største kryptoderivatplatform i verden efter volumen, ifølge CoinGecko. Og kryptomarkederne er ikke glade.
Top 5 kryptonyheder og -funktioner i din indbakke hver dag.
Få Daily Digest for det bedste ved dekryptering. Nyheder, originale funktioner og mere.

Afgifterne vedrører drift af en uregistreret handelsplatform samt overtrædelse af flere regler, herunder manglende gennemførelse af procedurer mod hvidvask af penge.

Blandt de sigtede i CFTC civil håndhævelsesaktion er Arthur Hayes, Ben Delo og Samuel Reed. Alle tre personer er BitMEX-ejere.

Efter nyheden, prisen på Bitcoin faldt hurtigt.

  • BTC
  • -1,91% $ 10490,38
  • 24H7D1M1YMaks
  • 25 sep 26 sep 27 sep 28 sep 29 sep 1 okt 2104001050010600107001080010900
  • BTC-pris

„Jeg er ikke overrasket over, at prisen er faldet på kort sigt, det er nøjagtigt den slags ting, der skræmmer nye eller uerfarne investorer og kan påvirke kortsigtet tillid betydeligt,“ sagde Jason Deane, Bitcoin-analytiker hos Quantum Economics, til Decrypt.

Selvom det måske ikke er overraskende, at Bitcoin har lidt et kortsigtet fald som følge af denne nyhed, er det stadig at se, om Bitcoin lider nogen langvarig skade på sin værdi. For Deane kan håndhævelsesaktionen mod BitMEX muligvis ikke skade Bitcoin i det lange løb.

”Langsigtede HODLere vil være uberørt. Faktisk set fra et langsigtet og globalt perspektiv er der mange, der ser dette som en god ting, da Bitcoin (og de tjenester, som organisationer som BitMEX leverer) gennemgår processen med at arbejde med regulatorer, ”sagde Deane.
CFTC opkræver Crypto Exchange BitMEX med hvidvask af penge

Det er stadig værd at bemærke, at hvis amerikanske regulatorer lykkes at lukke BitMEX, kan det have nogle store konsekvenser for markedet. Ifølge data fra CoinMetrics, der er offentliggjort på Twitter, har BitMEX Bitcoin til en værdi af cirka 2 milliarder dollars i deres hvælvinger.

Og denne graf, der også er sendt på Twitter, viser, hvor alarmerende skarpt et prisfald kan være.

I øjeblikket kører Bitcoin på en rekordindstillet række på hinanden følgende dage over $ 10.000. Efterhånden som denne historie udvikler sig, vil det være værd at holde øje med Bitcoins modstandsdygtighed