Bitcoin’s Hash Rate når en ny hele tiden (igjen): Prisøkning foran?

Bitcoin har slitt med å klatre over 12 000 dollar i flere uker. Kan en økt hasjrate indikere en høyere pris?
Prisen på Bitcoin har kjempet for å øke motstandnivået på 12 000 dollar i omtrent tre uker siden det passerte over 10 000 dollar 27. juli. Ettersom presset under nivået på $ 12 000 fortsetter å bygge, har den gjennomsnittlige hasjfrekvensen på syv dager nådd et nytt høydepunkt på alle tider.

Siterer data fra Blockchian.com rapporterte CoinTelegraph faktisk at fra og med 15. august slo Bitcoin på sju dager gjennomsnittlig hashrate på 129.075 TeraHash / sekund (TH / s). Den forrige høyden på hele tiden på 126,91 TH / s ble nådd 29. juli.

Det mest forskjellige publikummet til dags dato på FMLS 2020 – Hvor finans møter innovasjon

En stigende hasjrate kan indikere en kommende økning i prisen på BTC

Hash rate er en måling av hvor mye datakraft som brukes på en blockchain til enhver tid. Selv om det ikke er en direkte sammenheng mellom nettverkets hashfrekvens og prisen på cryptocurrency, mener noen analytikere at en stigende hashrate indikerer en stigende pris som kommer.

Dette fordi en økning i hashfrekvens kan bety en tilstrømning av nye gruvearbeidere, eller i det minste, mer gruveutstyr til Bitcoin Era nettverket, antagelig fordi gruvearbeidere tror at de kan tjene penger.

Åpne en handelskonto i dag

En høyere hasjrate kan også antyde at eksisterende gruvearbeidere har større tro på et eiendels lønnsomhet. Med andre ord, enhetene som bruker penger og ressurser på å sette hasjkraften i nettverket, tror at deres bestrebelser vil være lønnsomme, og derfor fortsetter de å bruke.

For eksempel forklarte Jeremy Britton, økonomisjef i Boston Trading Co. , tidligere i år til Finance Magnates at økte gruvekostnader på Bitcoin-nettverket gjør at gruvearbeidere vil holde på myntene sine til høyere prisnivå er nådd, noe som øker Bitcoin pris „gulv.“

Jeremy Britton, økonomisjef i Boston Trading Co.

„Som med gruvedrift av noen knapp ressurs (f.eks. Sølv eller gull), vil gruvedrift bli vanskeligere eller dyrere, vil prisen på den underliggende eiendelen øke,“ sa han.

Før mai gikk til halvering, forklarte Britton at det kostet omtrent $ 3000 „bare i strøm for å gruve en enkelt bitcoin (til tross for kostnadene for maskinvare og internettilgang). Dette var grunnen til at da BTC ‚krasjet‘ tidligere i 2019, ikke gikk prisen under 3000 dollar; gruvearbeidere ønsket ikke å selge for tap. ”

Nå som halveringen har funnet sted, derimot, “har prisen for å gruve en bitcoin [økt] til minimum 6000 dollar. Uansett hva det nye taket er, vil gulvet være $ 6 000, ettersom gruvearbeidere vil nekte å selge for tap. ”