BloxXwop: Decentral udveksling lige i tide, da Robinhood blokerer brugere

Bitcoin ( BTC ) har allerede lavet nye højder på $ 40.000 i 2021, og Ether ( ETH ) følger efter og bryder sit tidligere rekordhøje niveau på $ 1.470. Cryptocurrency har alle fra stor finansiering til regeringer, der forudsiger prisforudsigelser for Bitcoins pris, der går over $ 300.000, ifølge CitiGroup.

Med det, ville handelsplatforme ønsker at udelukke Main Street fra at deltage?

I dag er der en varm ny børs, der kommer ind på markedet med et lidt andet fokus ved navn BloxXwop (udtales „block-swop“). Dens fokus er på decentralisering, hastighed, sikkerhed og inklusion. BloxXwop sætter en ny bar på, hvad branchen kan være med nye institutionelle aktører, der kommer ind for at udføre folks vilje. Børsen har en hurtig, rød-sort grænseflade og navigerer elegant.

På en decentral udveksling ejer brugerne deres tegnebøger og private nøgler, som lagres uafhængigt af selve udvekslingen. Dette betyder igen, at brugerne virkelig ejer deres tokens og ikke har nogen handelsgrænser, der er pålagt af børsen. Udvekslinger som Binance og Coinbase styrer dine kryptoaktiver, hvilket betyder, at der kan opstå problemer i tilfælde af systembrud. Dette betyder også, at din tegnebog eller konto holdes af en børs, der kan begrænse din adgang. Andre sådanne eksempler inkluderer PayPal, Square eller Apple, som har annonceret deres planer om at indgå krypto. Ejerskabsoplysningerne gemmes af brugerne, hvilket giver total frihed. Timingen er perfekt, fordi Robinhood og Etrade har begrænset handel for individuelle investorer, hvilket giver mere tid til institutionelle spillere.

BloxXwop har introduceret til kryptoindustrien sin nittende blanding af funktionalitet, kundeoplevelse og enkel messaging

I funktionalitet er „DeFi-demokrati“ de ord, der bruges til at beskrive platformens afstemningsmekanisme. Dens oprindelige Bloxx-token gør det muligt for brugere at afgive stemmer for tokens, de gerne vil have tilføjet til børsen, kombineret med en indsatsprotokol på børsen. Dette adskiller sig fra en DEX som Uniswap, som har taget det spirende marked med storm. Uniswap tillader dog kun ERC-tokens, som blokerer lignende Bitcon og andre kæder. BloxXwop giver mulighed for kryds-kæde notering, så folk stadig har adgang til fan favoritter, såsom Bitcoin, Litecoin ( LTC ), XRPosv. Dette kræver yderligere udvikling, hvilket er hvad grundlæggerne af Bloxx Foundation satte som en hjørnesten for at tillade inddragelse af alle kryptoaktiver. Fra et kundeoplevelsessynspunkt bryder BloxXwop formen med strømmen af en børs, der har komforten som en topklasse, central handelsplatform, samtidig med at DEX-protokoller opretholdes. BloxXwop er også stolt over at kunne tilbyde muligheden for at købe aktiver på børsen med kredit- / betalingskort og peer-to-peer, on-chain-overførsler ved hjælp af kun brugernavne. Dette er langt væk fra EtherDelta’s dage.

Bloxx Foundation bedste kvalitet er, at den har hårdkodet i sin DEX 1% af alt overskud for at gå til en velgørende indsats, der betjener fattige og underkapitaliserede regioner i verden. Dillon Omane, præsident for BloxXwop Exchange, har været i rampelyset i det tekniske rum, startende med en sejr ved TechCrunch Disrupt NY Hackathon i 2016. Siden da har han fortsat med at finpudse sine færdigheder og udviklet projekter med store finansielle institutioner, som Bank of America, CitiGroup osv. Omane, en nybegynder i blockchain-branchen, overtager for Antoine Bell, søn af den internationale fodboldsuperstjerne JoJo Bell, der flytter til rådgivningsrådet for at fokusere på fondens marketingindsats .

Fang det oprindelige tilmeldingstilbud for at få gratis airdropped tokens og deltage i vores konkurrencer for at vinde nogle gratis BTC på virksomhedens websted . BloxXwop indleder det nye år med lanceringen af sin BloxXwop Exchange. Bloxx-tokens er nu live på Uniswap. Følg med for at se, hvordan denne nye opstart fokuserede på mangfoldighed og inklusion, når tidevandet drejer sig til fordel for decentraliseret finansiering.